November 20 wite anna and yunice

Views
Yesterday mean november 19 i dok tengah main status post wite anna.Main main mai anna say this word to me ' tu loe .
;)
jupgy i nak pergi rumah yunice at penang . nak ikut ? HOHO , '
Than apa lagi i say ' sapa bawa? '
Than anna say ' Naik bas '
Me say ' aku mana reti baik bas '
Than anna say ' lol , aku tatao lagi ngok .
selalu masuk tol tambun .
nanti aku bagitau laen okey pendek ? '

Than tertiba anna call me she say cyn yunice punya mak bawa cepat cepat pe siap siap.Tunggu apa lagi belah mandi dressup lah :)

Lepas sampai rumah yunice at penang macam kud berlaku haha.Mmg gila serius malam pertama ku diberi oleh anna azmi and mei yunice.Same as them to :P

I don't know nak story for where to where but memang best gila haha than aku buat benda baik jadi jadi sukarelawan and yunice jadi gak.But anna to kan haish shahrul mai sudah, apa lagi anna sembang lah mengayut biasa lah boyfriend dia right.But if that is me my boyfriend comeing i will do the samething to :)

But anna ada juga tolong lah bila cai kuih mai wah sell gila nak mampus i dok jual at situ sampai tangan lenguh kud but tak lah lenguh sangat.I frist time jadi sukarelawan thank anna sebab ajak i pe,same as yunice to thank for your mother becase bring me there :)

Anna oh anna setia kat shahrul to okey?I dengar story macam macam how good is shahrul so i belive that she is a nice boyfriend and perfect to you.So itu rezeki tuhan hargailah apa yang tuhan mu beri kepada you I jelous about you becase have a nice boyfriend such as shahrul.Anna I doakan sepenuh hati I hop you and he kekal sampai akhir hayat :)




Me and my perlacur tetap anna azmi :P



Me and yunice.Anna say we look like siblings ,Do we?

No comments: