Perempuan bodoh yang tak ada life err -,-

Views
Okay today post pun nak in malay cause nak lepas geram sat dengan minah melayu yang tak sedar diri to hah ambil kau.Kau ni memang no life kan?Aku ada ke terkacau burit kau?Ke ada terkacau mak bapak kau?Tak ada kan?Than awat kau nak kacau aku pula?Lantak ah tadi time latihan rumah sukan I banyak cakap pun tak ada kena mengena dengan kau pun,Macam ah kau to mak ke nenek aku apa pun bukan ni ada hati lagi nak kata kat I banyak cantik lantak ah aku ni mulut aku mak aku yang lahirkan aku bagi aku mulut bercakap ada ke kau nak kisah?Errr FUCK KAU LAH WEYH,Kau kata kat aku serupa lah kau tak banyak cakap kat class bukan main jerit lagi nak melawak pun melawak sejuk senyum pun tak.Depan cikgu boelh kata sendiri lawa apa semua kau ingat apa kau ratu cantik ke?Hahah weyh tolong sedar sikit lah haha kau to alah memang agak putih but putih tepung jee dok pakai bedak buat apa apa biar lah orginal ni nak melebih-lebih makeup bapak kau ah.Aku habak kat hang aku tak cari pasal dengan hang baik hang diam aku tak nak lawan balik sebab aku malas nak cari pasal dekat sekolah ni.Nanti kata aku gedik haha.Kau ah gedik terlebih .

Okay byebye full with angry love :P

No comments: