Mamat poyo -,-

Views
Weyhh mamat kau buat best terlanggar aku than bagi alasan mcm-2 suka hati bapak kau jeh bagi alasan tak reti nak minta maaf. The story is like this,Tadi cikgu math tak datang,cikgu lain ganti tak apa cikgu to suruh tolong angkat bewa kat dewan angkat smpai ke tingkat atas gila weyhh penat kud. Than aku pun angkat satu meja than penat haha suruh Atyn budak perempuan class I kita dua orang angkat satu meja. Angkat sampai atas bodoh kud org yg angkat meja bleh dia pergi buh tengah jalan nak lalu pun tak bleh.Than aku pun tolak lah kan.


Than mai seorg lelaki budak melayu class I kat berlakang I, I pun stop lah dah depan ada meja aku baru nak tolak dia ada mata nmpak aku kat depan than bleh dia pergi tolak meja to than kaki aku ada luka and parut babi ahh -,-


Than dia tadi panggil name aku, aku buat tak tahu jeh lah dia asyik panggil. Than kat class dia panggil kita gaduh than dia bagi alasan kata dia tolak meja sbb nnt takut meja kud kepala aku lah apa lah. Than tepi ada kosong jeh aku tengok awat tak buh tepi hah mamat ?

Sbb to aku kata hang poyo -,-

No comments: