Contest Memek Muka Comel

Views
Saw that title right ? Okay aku mmg perasaan dah hari ni tah np sbb nak join contest ni haha padahal muka I ni tak comel langsung. Haha weird right? But whatever sbb hari ni rasa tertiba rajin nak join contest if tak I mmg nk join contest blog tpi tgk mcm tak ada contest blog so I pun join contest yg gmbr ni sbb Tak pernah join seblum ni .Biasalah org tak comel kan? Mn berani join
:face52:

Let's do this beb :face42:



Syarat syarat untuk join contest ni adalah:
  1. Mesti buat entry pasal contest ni. Title tu mestilah letak Contest Memek Muka Comel. Kalau letak title lain TIDAK akan dilayan ye. Harap maklum!
  2. Letak banner yang kat atas tu kat entry korang...
  3. Pastu, letakkan gambar korang yang korang rasa comel sangat sangat tu. Minumum... eh salah minumum pulak dah. Minimumlah! Minimum hanya dua gambar sahaja. Nanti aku akan pilih salah satu gambar yang mana lebeh comel lagi, okey? Dalam gambar korang tu mesti nampak perasan comel tau. Hahaha..
  4. Tag 3 orang rakan blogger korang. Kalau lebeh lagi bagus! (ade pontensi nak menang kot... hehe. tak, tipu je!)
  5. Follow blog adalah sangat sangat wajib!!
  6. Contest ni hanya digalakan untuk kaum perempuan sahaja. Yang lelaki takleh kot. Sorry. Mungkin sebab hadiah yang sesuai hanya untuk perempuan je.
  7. Bila dah buat contest ni jangan lupa letak link korang kat komen di bawah entry ni ye. Supaya aku senang nak jejak. InsyaAllah aku follow korang balik.
  8. Jangan lupa jugak letak banner aku yang perasan comel tu kat sidebar korang dan linkkan pada entry ini tau. Kalau rasa banner tu besar sangat sangat, pandai pandailah korang adjust eh. Tak perlulah aku nak ajar korang dah.

Tarikh Tutup: 30 Mei 2011
Tapi tak surelah. Nanti aku informkan lagi.

Gmbr yg saya nk guna untuk join ialah geng geng geng xD



Okay owner contest to kata minimum pun bleh 2 gmbr right? So I pun upload lah dua.:face34:

Get it now? So join lah ramai-2 alah sekali sekala perasan tak salah right? So join lah.

Saya nak tag kepada semua follower saya :face9:

2 comments:

FarAH said... [Reply to Comment]

hei!!
comelnye awak.. anyway thanks for joining k!!

Shin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

Mn ada comel mcm awak. Pleasure :)