Fuck you loser -,-

Views

Hey yoyo mamat awat dengan you eh ? Aku buat cara elok hang nak juga aku buat terkasar dengan you pasal apa eh ? Tak bleh ke ckp eloj-2 dgn aku nak juga buat kasar dengan aku. Ni aku buat kasar balik dgn hg hah tahu pun nak naik angin marah org pasal apa?

Awat hg tak cukup fikir punca siapa yg menyebabkan aku naik angin and terkasar dengan hg hah? Hg sendiri yg cari pasal dgn aku. Tdi pagi dkt tapak perhimpunan aku tanya elok-2 aku pergi ambil buku permatawan ( betol ke ejah ? haha :P ) hg pulak buat don't know dgn aku. Aku panggil elok-2 ni name hg siap bermanja lgi ni than hg buat don't know. Okay bila aku mejerit name kau, kau lak marah aku err what the fuck !!! Ingat suka bapak hg ah marah aku. Ingat aku ni apa ikut suka hati hg marah aku.

Than tadi dlm class pun same sepatutunya org yg kenal perangai aku mmg tahu aku ni suka melawak, okay dia ambil speak aku yg tak ada power to ambil pakai. Okay dia pakai saja nak kacau hg kata hg POYO. Bila aku kata mengampuk lak than bila hg melawak dgn aku dok kacau aku pernah hg nampk aku mrh dkt hg ? If ada pun mrh manja sbb hati aku mmg peramah sgt smpai org buat apa dkt aku mmg aku tak kisah janji kwn aku happy. But you? I don't really have a friend just like you.

Than bila ahg megampuk dgn aku okay aku pujuk hg balik aku kata aku melawak than hg balas apa dkt aku ? Hg kata seblum kta org sedar diri sikit, Okay aku mmg sedar diri dah aku melawak saja. Bila hg melawak dgn aku over sgt bleh lak bila aku nak buat dkt hg blik tak boleh pulak. Apa cerita kau bodoh err -,-

Than time rehat aku dgn kwn aku dok kata hg ni SS. Dok suka buat hebat buat kuat. Padahal tak pun err FUCK LAH WEYHH KAU

Get loser from my class if can xD

No comments: