I don't get it.

Views
I don't know why budak zaman sekarang suka kecoh-2 sbb benda yg kecik sahaja. I don't get it why why and why again :s::s:

Best ke if benda kecik kecoh besar serupa mcm dunia bakal nak kiamat :s: Kwn I kata dia buat mcm to sbb nak menhotkan sendiri. Eh eh eh :face6: yeke :s: I also don't get it why.

But seriously lah if benda kecik mcm to jgn lah kecih smpai serupa satu facebook hutang kau semak tahu kadang-2 tgk dkt new feeds ni semak juga tengok status mcm to. Awww relex lah benda kecik bleh diselesaikan bkn kata tak bleh. :face50:

Okay so lain kali jgn lah mrh-2 yeah kita kan 1Malaysia haruslah tolong menolong sesama lain right right :face28:

No comments: