Aerol buat contest semudah 123 , siapa nak serta click sini

Views

So today I'm going join a contest call Aerol buat contest semudah 123 , siapa nak serta click sini menarik kan name contest ni ? Terpikat saya dengan name contest sicomel begini haha :)

So let start it , contest mesti ada rules and regulation right ? So same lah dengan contest ini juga






1 .Follow blog Aerol
ni,jika korang nak tahu update semasa ke semasa lah ,kalau tak sudi tak apa .


2. Tag lah beberapa rakan ,1orang pun sudah cukup dah,yang penting
orang yang korang tag tu active dalam blog :D.


3. Pastikan linkkan contest ni pada entry contest korang yea.


4. Kalau dah buat entry tentang contest ni,jangan lupa tinggalkan
link contest tu dikotak komen ini yeah.








  • Cuma ada 3 kedudukan pemenang sahaja :D .
    .nombor satu top up rm10..
    .nombor 2 dan 3 top up rm5 ..
    .tarikh tutup contest ni adalah 8/6/2011 tepat pada pukul 12mlm.


    (cara pemilihan pemenang adalah secara rambang,iaitu,aerol akan memilih
    nombor keberapa korang join contest ni dikotak komen,sebab itu lah aerol ada
    suruh letakkan link entry contest korang di kotak komen aerol untuk mendapatkan
    nombor bertuah,mana tau kan,dengan memfollow dan copy paste contest ni korang
    dah dapat top up free heheheh.)



  • Selain itu,Aerol akan view 5blog terpilih

    (hadiah contest tak ada lah semewah mana pun,apa-apa pun ini adalah contest
    pertama aerol,baru belajar lagi ni,mana tau kejap lagi dah pro aerol wat lah
    contest yang menang rumah banglo atau kereta ferrari pula yea :p haha )


    Tag to:Moy Sam



2 comments:

Aerol Hafiezi said... [Reply to Comment]

aerol datang check ketas jawapan :P

Shin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@Aerol Hafiezi Amboi takutnya cikgu datang check haha :)