Hangout 11.6.2011

Views



So today I hanging out with my awesome fellow friends. First reason keluar hangout because Syaza birthday and she invite me to her birthday party , and we sing birthday song to her . So happy birthday I know your birthday sudah lepas right ? But baru nak samput with kawan right so apa-2 pun happy birthday .

So hari ini ramai juga datang jusco so malas lah nak list banyak-banyak . If list keluar sampai esok pun tak habis , sebab ramai yang keluar sampai menjadi pening otak I ni. Haha but I dok lepak sekali with Izzaty , zulaikah ( tah ejah betol name dia :P ) , Fyera and kieym to pun time first-first I datang jusco . Than sembang-sembang suddenly Anna text me ask me where I'm . So kata lah dekat KFC . Than dia kata nak datang jusco tengok KL gengster. So I pun macam kata kat dia tengok time wayang to pukul berapa than she say okay .

Than semua orang belah dari KFC kita pun belah time tengah jalan to pasangan pegang tangan . Than Fyera jalan tepi I , I pun ramai lah with dia and best juga kawan dengan dia ni. Hee. Than anna call kata dekat MCD okay tak apalah pergi dekat dia with Fyera haha.

Than mai mai dengan anna bukan sembang apa dok gossip pasal orang ( anna faham-faham lah haha ) . Okay than I dengan anna pergi tengok wayang pukul berapa KL gengster to , tengok time 4.50 pm boleh juga so tengok cepat-cepat pergi tengok tempat duduk. Alamak weyhh full wayang dia kebanyakan place sudah full. But nasib ada lagi 2 tempat yang kosong , If tak I dengan anna kena dok jauh apa sebab dia tinggal 1 sit place saja semua haha.

Okay than tengok tengok tengok. Si anna to tergoda dengan Arron Azizi to haha. I pun ada juga tergoda cause fit gila badan dia . Serious what anna say 男人不坏,女人不爱。哈哈 . But tengok raja lawak to pun dah nak tergelak than anna kata apa muka macam abg dia ? Hahahha ada lah sikit macam abg you to :P

Okay but apa-apa I enjoy hangout tadi , just agak sedihwith my boyfriend to saja lah okay hmm :'/

Apa pun anna kadang-kadang kita mmg suka perli sesama lain but I still love you okay beb ? Same as yang lain Izzaty semua and bla bla bla bla bla lagi malas dah nak sebut name panjang-panjang ni haha xD

Kbaiii

No comments: