Sakit hati

Views
I cakap siap-siap dulu post ni jiwang sikit so tak suka belah jauh-jauh siap-siap okay ?


Sorry Today post agak menyedihkan. Sebab apa? Sebab pasal kawan. Serious I dah taktahu kenapa kawan ni kadang-kadang suka abaikan kawan. Tak kan dia orang taktahu perbuataan itu sungguh menyakitkan hati ? Bila senang abaikan kita , bila susah pula ? Hmm I tak ada comment langsung about it. I seorang perempuan yang amat mementing persahabatan. Bagi I no friend just like a year wihtout rain. Got it ? If betol you rasa you ada comment tentang I or tak suka cara I just slow talk with me or just tell me no need to be my back stabber or my hater okay ? Hmm

Okay entry ni saya pun ingin meminta maaf dekat Nana. So sorry Nana I bukan kutuk you okay ? Serious I tak ada niat pun. I boleh kutuk you depan balkhis pun sebab I tengok cara dia macam tak berapa suka you , so saja nak melawak right try kutuk you tengok depan dia ni. And serious time I kutuk you depan dia sangat serious , and to yang dia angkap I macam kutuk you but actually I'm not. but I tak sangka dia akan bagi tahu you about hal ini. And now masalah muncul Hmm. I know is my fault for doing this. And so sorry

I bukan depan balkhis saja buat macam to even orang lain but bukan semua lah , just few of them only . Dulu adalah tanya seorang bukan tanya buat dia yang auto mulut bagi tahu I. I just macam tak sangka orang kata you macam bohsia . And cara pakaian you. I macam terkejut gila when budak to say macam boshia.

Apa-apa pun I just want to say sorry Nana for all this. Sebab I melawak membuat semua ini menjadi I tak ada niat pun. I'm so sorry. Friend?


I macam terkejut bila bila Sarah text I tertiba and bagi tahu semua tentang ini.


Bagi I nothing is more important that friendship. Family come first . friends come second. Hmm

If you tak nak maafkan I pun its okay because to hak you , and I tak mahu gaduh-gaduh sebab hal ini , nana last sorry again HMM :'(

No comments: