Contest: I ♥ Blogging!

Views
So today early in the morning I'm going to join a contest call Contest : I Blogging . Sound interests right ? So let join together , the rules is easy and simple to follow so let have a look on the rules and regulation.

Rules and regulation ;

 Buat satu entry bertajuk Contest: I Blogging!

Tuliskan mengapa anda blogging dalam entry tersebut dan linkkan ke entry ini

 Tempek banner diatas dalam entry

Tidak memaksa untuk follow penganjur

 Tinggalkan link entry anda dibahagian mesej


 Tarikh tutup 20 July 2011
pukul : 4.00 petang

Why sebab Cynthia Shin beblogging ?

Cynthia dari tahun 2010 time to bulan 11 kot baru nak mula blogging , cause ? Masa to tujuan Shin buat blog pun saja nak ikut trend kan ? Cause many of them now ada blog dah so time to pula tak berapa cukup matured lagi asyik nak ikut saja apa yang orang ada oke I admit it hahah . But now mula jatuh cinta cause I admit I suka menaip , cause sometimes nak tulis dalam dairy rasa mcm malas pula pun ada , so I decide to wrote what I want in this blog untuk memmuaskan hati I , but sometimes blog enrty I pun ada buat orang terasa or what lah right ? So kat sini nak minta maaf . And try have a look blog Cynthia bkn sekadar blog entry about life Shin saja but about tutorial pun ada right ? Mula tak ada niat pun nak buat tutorial at blog but masa to I just nak share sometimes to my follower about blog saja right ? But now I tengok ramai yang sudah reti buat tutorial dah. Dunia maju sudah haha So saya mula buat tutorial pun tahun ni 2011 but bulan berapa to tak berapa ingat dah tutorial first I to " facebook like button in each post " haha mmg lah agak simple cause baru nak mula buat tutorial but now akhnirnya berjaya juga niat Shin nak buat tutorial and share sometimes to blogger walker out there .

So ini lah sebab- sebab why Shin suka blogging .

4 comments:

Achik SYIDA said... [Reply to Comment]

thank join :)

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@Achik SYIDAWelcome :)

Syakireen Yusoff said... [Reply to Comment]

can I ask? what is the song title in your blog? delicious:)

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@Syakireen YusoffSorry lah I lupa title but yg I tahu from bruno mars saja . Cause lagu ni pun I just main ambil saja dkt music dumper. Sorry :/