GiveAway : Saya nak t-shirt domokun

Views
( Click banner for more information )

selamat merebut tshirt DOMOKUN
tarikh tutup : 29 Julai 2011 4.00pm

The reason why I want T-shirt domokun ,


 ( cukup besar tak picture domokun yang comel ini  ? Haha )

Okay sebelum menaip reason why nak t-shirt domokun to harus lah letak berapa keping perhiasan gambar domokun untuk memcantikan entry post ini lah #Maklumlah nak menang sangat haha

Okay so why I nak t-shirt domokun sangat , cause cause kan aku memang suka domokun pun . I taktahu kenapa lah but jenis I suka to tak lah sampai macam orang lain punya suka sampai sanggup beli beg domo doll domokun yang besar macam sofa kerusi dalam ruang tamu I to , Haha I jenis suka domokun macam biasa punya suka* apa yang I tengah merepek ntah haha , but I mostly suka domokun  cause dia nampak comel begitu and gigi tajam dia to dia dah ada macam gigi ku dah harimau hahah :P 

I ada satu barangan domokun saja , maklum lah orang miskin tak ada duit nak beli banyak , if nak beli banyak pun kebanyakan barangan dia nampak macam sama saja nothing special lah , Jap nak tengok tak apa yang  I ada ? Jap jap eh I upload gambar ni ;

 Hah ni dia , kecik saja pun haha . I pun beli to dekat jusco kedai ' love story ' kat situ memang banyak barangan domokun ni , Even yang patung domokun yang sebesar golila pun , boleh jadi sofa kerusi save duit sikit nak beli sofa ruang tamu ni haha . Okay time to dah da decide nak beli beg domokun to , but bila pergi tengok LOL dia jenis childish if siapa yang budak kecik or budak kecik sesuai lah , I ? Perhh if pakai mesti semua orang tengok I ni cacat mentel ke apa haha xDD.

So last last #hah barangan utama about giveaway ni dah keluar dah . I decide nak beli t-shirt domokun dah , cause hari to ternampak at kawan I punya picture nak ambil but dia sudah private kan album dia . Or not boleh tunjuk contoh jap . I taktahu pula ada t-shirt domokun , comel pula to t-shirt to  . Then nak beli bila tanya kawan dah tahu tempat at mana bole beli dia kata habis stok pula aduih .. Ni yang marah ni then cari tempat lain semua tak ada nak online shopping tak pandai pula bab bab bank in ni maklum lah orang kuno :P . 

Then hari ni ternampak pula giveaway yang dianjurkan oleh pupel liyana ni hadiah dia t-shirt domokun to dia senyum lebar I sampai ke telingar pun dah ada , Time to otak dok fkir " omg serious ke hadiah ni ? nak join lah " memang time to berazam dah nak menang giveaway ni haha . So akhirnya join juga giveaway ni .

Panjangnya I taip so Harap-harap I lah orang bertuah to dapat menang giveaway ni cause I tak pernah lagi menang any giveaway or contest . So please god bless me okay ? Thank you so much !
Tag kepada ; Fara
Lisa
Manda
And kepada all peminat domkun <3

2 comments:

Pupel Liyana said... [Reply to Comment]

hye cute.. hehehe panjang betul tapi pupel bace habis tau.. gud luck :)

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@Pupel LiyanaHaha mmg agak panjang semangat nak menang :P .

Okay thank pupel <3