Giveaway : Saya suka shopping online

Views
Owner giveaway "Saya Suka Shopping Online". If you all nak Shwal or Inner through online , boleh visit Fans Page INI

( Comel gila owner giveway ni , bukan nak ambil hati or bagai but sungguh comel. Baby face )

So today I'm going to join a giveaway call " Saya Suka Shopping Online " . So let start it .


Fore more information click HERE

So now I'm going to link/show out all the gift and sponsors gift. :34:

Shawls & Inners by butikpinkku

Kaen Pasang by Butik MyRania

Baby apparel & Cosmetics by LovelyOne Shop

Tudung Denim by Mazniza Othman's Shop

Lens dan Handbag by Bifa's Collection

MAC Cosmetics by Styleholic Chick


Pin Comel by Kitty Shawl

Accessories by Midfashion Shop

Accessories by NURWIYAH COLLECTION


Hadiah cukup gemparkan ? I really love to join this kind of giveaway but I never win it before this. Haha . Silly Shin . Btw try have a look at all this sponsors , semua ada fans page and blogspot right ?

So what good about Shopping online ?

  1. Now dunia sudah maju right ? So you can stay at home just using your eye and hand to shopping , tak perlu lah pergi dekat shopping center then time nak tunggu bas or teksi bagai sampai makeup semua dah cair. Haha at rumah even you didn't makeup nobody know it right ?
  2. Save duit kereta tak perlu lah naik teksi , naik MRT , naik Bas , naik moto/kereta . Taktahu taktahu minyak sudah naik harga ? Ish apalah kita kena sayang negara kita MALAYSIA BOLEH xD .
  3. Save product makeup , Cause ? Now kan budak umur 12 y/o pun keluar pakai eyeliner . Amboi kononya nak itku fashion lah kan ? haha . U stay at home makeup ke tak makeup ke tak ada orang tahu kecuali your parents and sibling .
  4. Maruah still ada , Cause ? Sometimes you masuk kedai mana-mana right , you all tak nak beli then coming out without nothing then salegirl/man . Dok dalam hati kata you all then mata dok stalker bagai . Omg malu kan ? haha
  5. Takut kena tipu ? Tak perlu takut kebanyakan online shopping ni boleh dipercaya but bkan 100% you all kena pandai tengok orang like or wall dia . Sometimes kan bila orang to post kat customer, bila customer sudah dapat dia akan kata Thank bagai at wall fans page to right ? So that mean orang to boleh dipercayai and you all boleh lah shopping dgn hati yang lega and happy.
This is some of the reason what good about online shopping , so dah taktahu lah tulis apa. So kbaii guys hop you guys join lah ramai-ramai at giveaway ni :)
Penat tahu I backlink semua sponsors , but it's okay time backlink tengah fikir if I win this giveaway kan best ? But serious I cakap lah if I menang shawal to semua bukan I boleh guna . Cause I Chinese , but if betol menang pun it's okay boleh bagi kawan melayu I yang bertudung . Mesti comel bila pakai Shwal to. ( Cara cakap serupa macam akan menang :P )





Tag :

6 comments:

Lyssa Dollixious said... [Reply to Comment]

wahh . macam mana kalau cyn dapat tudung ? alangkah comel nyer , kalau cyn pulak yang bertudung.. COMEL !!!

Shin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@Lyssa DollixiousHaha if Cyn dapat tudung cyn post satu untuk Lyssa. Haha Cyn pernah lah main tudung kwn sch cyn. Mcm org tak reti pakai tudung :P

Lyssa Dollixious said... [Reply to Comment]

@Shin 欣倪♥

hekhek ! betul ker nih ? WAH ! syiokk bukan main lah Lyssa kalau Cyn bagi tudung tuh , kat Lyssa. hahaha :) Boleh Lyssa hapdett kat blog nanti ! keh3! baikk cyn yer. haha .^_^

Shin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@Lyssa DollixiousCyn akan bagi if ada peluang menang lah. So Lyssa kena berdoa utk Cyn utk menang Giveaway ni haha xD

butikpinkku@gmail.com said... [Reply to Comment]

thanks again tau join.. GA close 15hb nih.. 17hb Ogos, 6 pg fara announce winner kt blog taw..

ps: sila2 lah tempek banner butikpinkku taw~ muaxx~ XOXO..

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@butikpinkku@gmail.comOkay sure no problem :) btw thank to visit blog ini juga

:3