Segmen : Kami blogger Ramah Mesra

Views
So today I'm going to join a segmen that call Kami Blogger Ramah Mesra this segmen dianjurkan oleh Cik Syida  .Cik pula I ni haha , tadi sebelum pergi sekolah I pun online lah blog I then ternampak segmen ni mcm best saja then mcm tak ada org join lagi so I one to be the first one to join this segmen  so let start it guys .

Click banner tersebut .
1.  Buat 1 simple entry bertajuk "Segmen : Kami Blogger Ramah Mesra"
2. Letakkan header diatas dialam entry tersebut dan linkkan ke entry ini
3.  Siap entry letakkan link di bahagian komen entry ini
4. Kalau sudi followlah syida untuk mengetahui perkembangan segmen ini
         5.  segmen tamat pada : 19 July    jam 12.00 malam



kenapa segmen : blogger ramah mesra?

• Syida buat segmen ni sebab selalunya kita blogwalking blog orang mesti kita tegur dengan tinggalkan jejak tapak kaki kita dekat shoutmix atau chatbox kan. jadi syida buat segmen ni sebab kita sebagai seorang blogger ni mestilah bersikap ramah mesra dengan pembaca kita jangan jadi sombong pula , kalau tidak macam manalah jiran blog lain nak datang ke blog kita kan selain dapat menambahkan kawan sebagai jiran dan salah satu sumber penyumbang peningkatan trafik blog kita, eya dop :)

• Dengan adanya segmen ni bolehlah kita bertegur sapa sesama blogger dengan membanyakkan lagi mesej tak berbunyi kita dekat shoutmix atau chatbox diaorang


So get it ? Mari lah join ramai-ramai okay ? It just a simple segmen tak perlu ambil masa yang lama pun .