The winner of showdown 2011

Views
Tak suka post ni boleh belah siap-siap tak kacau hidup mak bapak korang pun Err

So as every week I will watched showdown 2011 , so this week is showdown 2011 finally battle. So haruslah tonton . Haha okay . So this is the result vote that show ECX is the winner for showdown 2011. So I'm quite happy cause aku perhabis credit aku for voting ECX and HMC to.

But maybe HMC tak ada rezeki for win this battle , so think in the good way okay guys ?

By the way , aku just nak bagitahu ECX if menang pun sebab cina kaya bagai apa benda tak perlu lah nak maki or show off bagai. Mmg lah aku bukan nk mrh but aku cina juga so itu bangsa saya juga . So jaga-jaga sikit mulut. Manusia mmg kdang-kdang akan mcm to so aku tak kisah sangat pun :)

No comments: