Contest Candid Photo

Views
Contest ini tak ada banner but ada candid picture owner contest so I upload gambar owner contest itu yang cantik comel kat entry ni as banner okay ?


Candid yang lawa <3

For Blogger

Rules and regulation :
1.  Korang kenalah ada gambar candid . ORIGINAL !
2. HANYA SATU GAMBAR YANG DIBENARKAN !
3. kena ada blog !
4. kena buat entries pasal contest ni , selepas dah buat entries , sila tag kepada 3 orang kawan blogger .
5. hantar link blog untuk pengesahan di ruangan comment blog
6. korang follow blog Ohh Byha untuk tau isu-isu semasa mengenai contest ini .
7. korang kena like page FB "Blog Ohh Byha" untuk tau keputusannya nanti .

Gambar yang saya guna untuk mempertaruhkan ialah /Dram please/ ,

Candid yang sungguh ugly :/ 
Sebar sikit about candid picture ini : Picture ini disnap time at Juso Perda . At kedai game but siapa snap to sungguh sudah lupa . And time to tengah buat apa pun I sudah lupa #Nampak sangat dah tua kan ? haha , But seriously candid ini !00# original non edit . I sayang candid ini because this is the one of my candid picture that  nampak sangat elok because sometimes candid picture kebanyak pelik-pelik semacam pose pun ada . And muka pun macam makcik pasar malam . xD

Tag :
Fara
Amira
Mirul 

1 comment:

aisya said... [Reply to Comment]

anyonyooo. u candid pon kiutt okehh ! xtipu tawww :)