Contest : Template Unique

Views
So today I'm going to join a contest , but taktahu lah ada peluang menang or not . But I want to join this contest because kud kud bulan nak merdeka ni and puasa ada chance to win contets ni#Mimpi tengah petang xDsaya    saya guna simple template even though header saya ni transparent haha :)


Date : 12 August 2011-12 September 2011
Hosted by : Nazihah Anuar & Nieysa Syahirah

Terms & Conditions :
  • Malaysian
  • A Blogger
  • Host : Blogspot & Wordpress
  • Follow blog Nazihah Anuar & Nieysa Syahirah 
How to Enter :
  • Buat post, letak banner dan tag 2 bloggers. Publish post tu.
  • Orang yang nak bertanding guna template BLOGSKIN, hantar link entry contest pada comment post Nazihah.
  • Orang nak bertanding guna Template Designer (contohnya: DENIM / MINIMA / SIMPLE TEMPLATE etc..) pulak hantar link entry contest pada comment post Nieysa.
  • korang diberi masa satu bulan untuk mengedit blog korangggg.
How to Win :
  • Blog mestilah Unique & Kemas sebab blog akan dinilai dari segi keunikan dan kekemasan.
  • Kalau ada blog yang serupa / nampak sama , peluang untuk menang akan berkurang.
  • Contest akan ditutup pada 12 September 2011.
  • Tiada kaedah 'VOTING' untuk contest ni \sebab tak adil/
  • Blog korang akan mula dinilai pada 13 September 2011.


Tag :
Farra
Melia

No comments: