Giveaway by Atiqah Norazli

Views
 Rules regulation :
1. korunk kena lah jadi follower blog Tikah ni .
2.Then, korunk kena like page tikah kt SINI
3.Pas uh, korunk wt entry kt post korunk mcm niyh "GIVEAWAY by Atiqah Norazli"
4. paste banner yg simple kt ats niyh dkt post yg korunk wt uh..
5.paste arn hadiah2 dibwh ni ke dlm post korunk


Hadiah-Hadiah
- tempat pertama : topup RM50
- tempat kedua : topup RM30
- tempat ketiga : topup RM10
- saguhati ( 2 orang ) : topup RM5

Hop sangat ada pelung untuk win this giveaway , cause hadiah pun gempar begitu . But pemenangan pilih menikuti random . So maybe susah sikit nak win at giveaway ini . Cause I selalu nya tak pernah lagi terpilih antara random-random ini . So kud kud bulan puasa ni I bernasih baik ke kan ? xD 

2 comments:

AtiqahFaiz said... [Reply to Comment]

Congratulation .
Penyertaan Anda Diterima.
Good Luck~!

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@AtiqahFaizReally ? Okay thank u :D