Mega Giveaway by Yana , Arisa && Hanani

Views

Giveaway dianjur oleh ARISA DANIA , NURUL HANANI & YANA NICKHUN

Rules and regulation :

1. follow blog kami bertiga ( tak wajib . if nak tau info lebih banyak, better follow lah )2. follow blog atau like fanpage sponser sponser hadiah ( kalau nak hadiah silalah follow )
3. entry mestilah Mega Giveaway by Yana , Arisa dan Hanani .
4. Lekatkan banner contest di entry *wajib ataupun sidebar *tak wajib dan wajib dilinkkan sekali ke blog saya .
5. Listkan senarai sponser
6. Tag 3 orang rakan . pastikan mereka tahu.



Cara untuk menang :

Harus comel - Ton warna haruslah sesuai dengan tema blog untuk menampakkan blog anda lebih comel .
Kemass - Tulisan tu penting . ramai suka gune font udamojial lah ape lah kan .. lebih lebih lagi tulisan yang bersambung-sambung . serious aku kata.. tak kemas langsung !
Header -  tu penting jugak . kebanyakan orang suka letak gambar banyak-banyak . tapi tak reti nak susun elok-elok tu pasal lah orang tak berminat .
Colourful - Takmo lah colourful gila sampai crowded sangat pelanginya . yang pasti sedap mata memandang .

Senarai Sponser :
1.  Afifah Farhan -
  [ 3 keychain sarawak dan 1 doodle ]

2. Fana Logitech -
  [ full edit blog ]

3. Olin Jamaluddin -
  [ Acessories 3 gelang tangan -]

4. Yana -
  [5 Header ]

5. Hanani -
  [ full edit blog ]

6. Nur syazwani -
  [ 3 necklace garden & contact lens -wajib like ]

7. Arisa Dania -
  [ header dan full edit blog ]

8. Fatin Nabilah -
[  topup rm20 ]

9. Miela Cjey -
  [ Topup RM15 ]

10. Farahin -
    [ Full edit blog ]

10. Cik Dil -
    [ 2 doodle boy and girl ]

11. Scha Dayanti -
    [ 2 Header ]

12. Na Niena -
    [ topup RM 18 ]

13. Qay Shahimi -
    [ Header + Opening notes + GIF Photo ]

15. Rara Tan -
    [ doodle as request ]

16. Cik Zety -
    [ Doodle couple ]

17. Lovely Fashion Stuff -
    [3 Helai baju ]

18. Yana Elyana -
    [ 1 header + Promote blog 24 jam ]

19. Nur husna -
     [ 2 header ada hover ]

20. Fiqah Yassin -
     [ edit blogskin ]

21. Apit -
    [ doodle ]

22. Sarah Izzati -
    [ doodle bertudung ]

23. Anis Athia -
    [ shawl dan t-shirt rm20 setiap satu ]

24. Nadhirah Izzati -
    [ 2 header ]

25. Ezral Ghazali -
   [typhographic header , typographic profile pictures & typographics quotes upon request ]

27. Korean Darsha -
  [1 notes + 1 dress + 1 legging ]

Penat tahu aku link out semua sponser yang awesome ini . a yang sanggup sponser utuk giveaway ini . Hadiah pun awesome gila . So harap-harap lah ada peluang menang.

Giveaway ini pula tamat pada 15 October , that mean sehari selepas my birthday . If menang semua ini angkap my birthday gift sumpah terharu aku haha :)


Tag :
Fara
Mylia
Farhan
Belia 

2 comments:

eedaRAWR said... [Reply to Comment]

menarik gila hadiahhh die. whooa :3

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@eedaRAWRMmg pun but penat tahu buat entry ni dgn link back semua Err haha . xD