Cukai Topup akan dikenakan pada 15 September2011

Views
Like always vote for me before you read this entry post okay ? :D

Step 1 . Like >HERE<
Step2 . Like my picture in >HERE<



Try and have a look at this picture , so what did u think guys ? Bermula pada 15 September2011 cukai topup akan dikenakan . What the hell !!

Sebelum ni tak kena cukai pula but baru baru ni kena pula kena cukai , what wrong with all this ? Rasa macam tak adil right ? So lain kali if mahu topup remember bring your coins , or not malu lah nanti bila pergi topup orang to minta cukai topup . Grr--'

6 comments:

anis hazirah said... [Reply to Comment]

saya dah kena dh cukai ~ RM5 be RM5.20 lol sabo je

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@anis hazirahLike bodoh kan ? Grr kena cukai pula rasa malas nak topup pun dah ada xD

! ALF ❤ ! said... [Reply to Comment]

Lagi bnyak top up lagi banyak cukai dia . saya nak copy gambar dekat post boleh takk ?? ngehh .

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@! ALF ? !Boleh saja no hal :)

Miss Korea / Miss Yeppo said... [Reply to Comment]

so sad..... huhu.. what the hell!!!

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@Miss Korea / Miss YeppoEsk pegi topup siap-siap haha :)