hadiah yang aku menang sudah sampai ke rumah :D

Views

So guys like always I have tell you vote for me at this contest please ?

Step 1 . Like >HERE<

Step2 . Like my picture in >HERE<


Sampai rumah saja terus buka and tengok my mom sign lah because I pegi sch , haha thank sis aisyah :D








Comel gila rantai to kecik begitu ingatkan besar mana tengok Omg keciknya comel kawaii <3

4 comments:

Farah :) said... [Reply to Comment]

ngeh3. suke x suke x?? huhu ~ ha'ah, yg nie kcik saje. cute2 giteww. yg len tu bsar la jgk :P weee ~ btw, sori tulisan amat burok :D hahahhaa

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@Farah :)Suka lah sis , besar sangat mana lawa biar kecik janji nampak kawaii .

Mana ada buruk okay saja senang difaham :)

aisya said... [Reply to Comment]

@CynthiaShin 欣倪♥ sorry dear, terslh guna acc customer pulok ! haishhhh. td tgh siapkn order adek farah tu. men konfiden je komen entry ni. xprasan! hehhh ~ sorry :P

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@aisyaHaha tak apa pun kak it okay :)