I have my own doodles now .

Views
Like always vote for me before you read this entry post okay ? :D

Step 1 . Like >HERE<
Step2 . Like my picture in >HERE<

So what do u think about this doodles ? Look like me ? Haha

I really like this doodles , Thank sis Aisyah for create this doodles , actually I pun tak sangkap dia create doodles ni untuk saya , because doodles yang dia buat untuk EX peserta dia semua bertudung . And I though I tak ada peluang untuk mempunyai my own doodles but suddenly I got a Link at my shoutmix from sis Aisyah and I click it and it pop out the entry post . I was like . OMG Thank Sis Aisyah :D

I really like this doodles so much , and I apprecitae what have u done for me sis Aisyah . A lot of love from CynthiaShin <3

9 comments:

alep' Darlings said... [Reply to Comment]

alahaii comelnya :D

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@alep' DarlingsBiasalah tengok lah hasil daripada sapa haha xD

Aini Aishah said... [Reply to Comment]

@Cynthia Shin 欣倪♥ mcm mana nak buat doodles mcm nii ?

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@Aini AishahI taktahu oh because ni kawan yang buatkan :)

Faqihah Husni said... [Reply to Comment]

WAAH! Comel sangat u know? Nak 1

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@Faqihah HusniHaha ni bukan I yang buat lah if I yang buat u nak berapa pun no hal :)

aisya said... [Reply to Comment]

hahahaxxx. mmg comel pon kn dear? wahaha ~ woopssss, letak watermark ok. kalau x nti org bleh curik doodle u nie :) weeeeeeeee ~

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@aisyaTak boleh punya because I dah remove link yg mereka bole click and save to :)

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@aisyaTak boleh punya because I dah remove link yg mereka bole click and save to :)