Contest Blogku Menawan Kalbu by Askar Pink & Amalina .

Views
RULES :

  • WAJIB
 follow blog ASKAR PINK dan AMALINA LAND. Just click button JOIN THIS SITE.
  • LIKE
 PAGE ASKAR PINK dan BLOG AMALINA LAND.     -Page Askar
     - Amalina Land just click button LIKE diatas widget Follower
  • Warganegara Malaysia.
  • Tidak kira jantina, tapi hanya LELAKI dan PEREMPUAN.
  • Letak tajuk contest : CONTEST BLOGKU MENAWAN KALBU BY ASKAR PINK & AMALINA.
  • Tag sekurang-kurang 2 orang, tapi lagi ramai lagi bagus. Pastikan mereka tahu mereka di-tag :)
  • Lepas dah buat semua tu, publish entry berkenaan dan letakkan link contest tu di ruangan komen. Kalau dari blog AMALINA LAND, letak link contest di blog AMALINA LAND. Kalau dari ASKAR PINK, letak link contest di ASKAR PINK.
  • Contest akan terbatal sekiranya kurang 20 penyertaan
  • .




PRIZES :
- FIRST PRIZE : RM30 TOPUP (Maxis, Digi, Celcom)-
- SECOND PRIZE : RM20 TOPUP (Maxis, Digi, Celcom)
- THIRD PRIZE: RM10 TOPUP (Maxis, Digi, Celcom) *Kalau taknak topup, bank-in pun boleh tapi hanya BANK ISLAM sebab tu je bank yang ada kat kawasan rumah kami, haha.
- SAGU HATI (2 PEMENANG) : Header, post footer, doodle or tab menu. (Based on your request).


CARA PEMILIHAN PEMENANG :




  • Blog yang simple dan tidak lambat loading.
  • Blog yang tidak mempunyai banyak widget-widget yang mengarut dan susunan widget yang kemas.
  • Owner blog yang mesra dan ceria like we all, haha.
  • Header yang membuatkan kami boleh tertawan.
  • Blog yang kreatf design.



Aerol 

6 comments:

SpidermanHere said... [Reply to Comment]

Hello and hyehye tuan blog yang comey lote. Thanks for join this contest ye. Lina dah check penyertaan anda. Good luck! Hug from me, hihi :)

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@SpidermanHereAtotot comelnya onwer contest ni , Hugs to <3

SpidermanHere said... [Reply to Comment]

Assalamualaikum w.b.t :) Yuhuuuu! Lina nak bagitahu, hadiah telah di-updated. Jangan lupa check penyertaan anda jugak. Kalau takda dalam list, inform me first, okay?:D

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@SpidermanHereOh okay thank sbb infom :)

PCL said... [Reply to Comment]

simple blog tp tetap menawan kalbu...singgah dari segmen yg sama , jemput ke blog sy plak ok!

SpidermanHere said... [Reply to Comment]

Hyehye! Sorry kacau lagi, haha. RULES telah ditambah kerana ada sponsor. Pemenang juga dinaikkan kepada 7 org. Haaa, sila usha entry ni : koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/announcement-gembira-kepada-peserta_29.html :) Harap anda responds, thanks for your cooperation. Nak kacau lagi nanti, haha :D