Contest Bog Saya Terbaikkk! by Aina dan Rabiatul

Views

syarat syarat penyertaan :

  • warganegara Malaysia #supaya sng nak post hadiah
  • Mesti ada blog #kalau tak ada , sign up cepat cepat
  • wajib follow blog Aina dan Rabiatul #bukan gila followers tapi untuk tahu perkembangan terkini
  • qyang boleh join ialah lelaki dan perempuan
  • buad satu entry bertajuk Contest Bog Saya Terbaikkk! by Aina dan Rabiatul"
  • Dalam enty tu , tempekkan banner yg ada kat atas sekali tu dan linkkan kat url contest ni
  • tag 3 org atau lebih dan pasti kan deorg tahu
  • contest ini bermula dari 22 oktober 2011 - 22 november 2011
Tag : Nurul Atikah
Lyssa
Kieym 

No comments: