Contest - MYBIRTHDAY

Views


CONTEST : MYBIRTHDAY
TARIKH : 3 OKTOBER HINGGA 14 NOVEMBER


syarat-syarat penyertaan:

  • Dan buat contest mengenai hadiah impian sempena hari lahir anda atau cerita mengenai hari jadi anda suka/ duka atau apa sahaja tentang hari lahir anda.
  • Wajib letak banner contest di side blog dan entry.
  • Tinggalkan link contest di comment entry ini.
  • Tag pada 3 orang rakan anda make sure mereka tahu mereka di TAG

Senang je kan syarat syarat contets ni? rasa nya blogers yang di tahap kanak kanak pun boleh join. heehhehe. dan contest ini terbuka kepada semua blogers dan juga kepada rakan facebook. means kalau yang tak ada blog tuh boleh join contest ini dengan membuat notes di facebook dan tingalkan lah link notes facebook di coments entry ieyha ni, okeh! ADD MY FACEBOOK here


Hadiah Contest - MyBirthday 


Or 

But if boleh lah kan I want that Clinelle professional  care . Because muka I pun dah memang ada problem skin sikit .


I nak cerita about what happen during my birthday at 14 October but my friends Anna all sambut at 15 October 2011 maklum lah Saturday right ? Haha
 First kita orang hangout at karaoke then after finish karaoke tertiba my friend she pull me and say 

She : Cynthia , tahu tak kita semua sayang hang tahu . 

Then suddenly hah my friend Rosley mai tepung muncul mana seriously I don't know dia tuang atas kepala I . Then I was like Eeeeee my body and my hair haha . 




Glow 





Me , Afiq , Glow and Rosley . Ni lah friend friend aku yang dok main baling tepung with aku Haha .






Seriously that day memang awesome because that is my first time kena baling tepung with my friends . I love you guys so much <3

Then my friend Anna she gave me this awesome cute gift ,


kawan aku kata macam aku ? Haha are you crazy ? But it's okay I know you just joking with me . Rasa nak nangis pula bila update entry ni teringat memory lama Aiyo :'/


Kbye

Tag :
Nurul Atikah 
Aerol
Kieym

No comments: