Thank for the tepung bath :)

Views
Aku kena mandi tepung hari ini , like seriously my body are so itchy and sticky . Haha , but I still enjoy it . 

I taktahu bila mereka pergi beli tepung then time keluar karaoke member mai baling tepung kut berlakang seriously terkejut pun ada excited pun ada rasa nak nangis pun ada haha . 

I don't know why but this is the first time during my birthday kena mandi tepung nasib tak ada telur if ada jadi moon cake oh.

But why bazir duit beli tepung tahu tak tepung to my mom boleh buat moon cake haha :P 

And lastly thank to my ' pet ' sys anna for giving me this cute piggy gift , nak tengok ke ? 




Thank you okay , muka sebiji macam I hahahahhaha xD

No comments: