Contest blog simple by BUBU

Views

Rules and regulation .

  • Wajib follow blog BUBU.
  • Like fanpage. Klik like di sidebar, atau di sini.
  • Buat satu entri mengenai contest ini. Tajuk contest mestilah : Contest blog simple by BUBU. Tempek banner di entri tersebut.
  • Buat satu slogan.. "Saya suka blog yang simple kerana..." /ayat kau tak boleh lebih dari 30 patah perkataan\
  • Tag 2 orang blogger. Pastikan diaorang tahu.
  • Dah siap ? Coment entri korang di post ini. Sesiapa yang post kat shoutbox, tidak akan di layan. Ulang suara, aku tak layan.
  • Lastly, makesure syarat-syarat contest ni korang buat. Kalau tak, penyertaan korang automatik akan terbatal. Harap maklum.

Saya suka blog yang simple kerana bila nak kunjungi blog beliau tak lah kata berat sangat sampai nak tunggu loading . 
And blog simple lah paling kemas and tie , always buat orang rasa macam nak kunjung or feed back :)


Tag : Nurul Atikah
Amira

No comments: