Contest: Blog Ter-Comel

Views

Syarat-syarat-nya :
  • Buat 1 entry kat blog korang tajuknye Contest: Blog Ter-Comel dan letakkan banner dekat atas ni dalam entry tu Tag kan sekurang-kurangnye 3 rakan anda pastu link kan pada blog ni.
  • Siap semua link kan entry korang dekat comment contest ni.
  • Terpulang nak follow atau tidak.Jika kurang 30 orang yg join contest ni secara automatik contest ni terbatal
( Contest ni bermula 7/11/11 dan tarikh tutup 19/11/11 )


Blog I tak comel pun , because blog saya cool .  


All black color but cuba lah nasib mana nak tahu ada peluang menang ke hihi :)

Tag : Aerol
Nutul Atikah
Farra 

No comments: