Contest gambar paling sengal .

Views




Syarat-syarat:
  • Wajib untuk follow blog Aida dan Adly. (Jika tidak follow, automatic anda terkeluar)
  • Like page Aida. (tak nak pun tak pe)
  • Terbuka kepada seluruh rakyat Malaysia yang berminat nak join.
  • Banner contest haruslah diletakkan di dalam post tersebut dan di linkkan ke blog kami.
  • Mestilah buat satu entry tentang Contest Gambar Paling Sengal!
  • Mestilah letak gambar anda yang paling sengal.
  • Contest ini automatic akan terbatal jika kurang daripada 5 penyertaan.
  • Tag 2 rakan blogger anda yang sengal.
  • Tarikh tutup penyertaan pada 22/10/2011 hingga 22/11/2011.


Gambar yang dipertaruhkan ialah , 


Sengal tak gambar ni ?

For me it quite sengel and ada yang post seriously it very funny , ada more but takmahu lah upload banyak .

Ni pun combined kan semua gambar sengel kepada satu gambar , baru nampak kemas sikit entry post ini .

So just can pray untuk menang dalam contest ini lah yay !

Tag : Nurul Atikah
Aerol

No comments: