GIVEAWAY : IRINE NADIA nak kasi MIRACLE TAB for FREE

Views


Caranya mudah sahaja :-

  • Buat satu entry di blog anda yang bertajuk "GIVEAWAY : IRINE NADIA nak kasi MIRACLE TAB for FREE!"
  • Letakkan gambar product one set of MIRACLE TAB ( yang ada ketiga-tiga barang). Gambar yang nombor satu sekali dalam entry ni.Terangkan dengan ringkas sahaja mengapa anda nakkkk sangat product Miracle Tab ni daripada Irine. Ringkas-ringkas pon x pe, asal cukup syarat. hehe.
  • LINK kan entry tersebut ke sini. ( entry Irine yang ni ).
  • Bila dah publish entry tu, teruss tinggalkan link entry korang tu dekat ruangan komen ni bagi memudahkan Irine tahu siapa yang dah join.
  • Pemenang Irine akan umumkan berdasarkan entry yang kreatif,simple tapi padat serta memenuhi syarat-syarat seperti di atas :) Cop cop, LELAKI pon boleh join tauuu..sebab product ni pon lelaki boleh guna.

TARIKH TUTUP : 2nd Dicember 2011


Sebab-sebab saya nak sangat product Miracle tab ni , name pun miracle tab so terasa macam sangat miracle and sekali gus boleh bagi muka cepat sembuh and hilang dari jerawat yang sangat annoying right ?

First I baca entry post about miracle tab ni I dah rasa amat tertarik because sebelum ni I pernah makan collogen and hasilnya pun not , so now teringin pula try product yang sapu right ? Because muka I pun teruk juga ahh .

Now ada pula giveaway miracle tab ni terasa nak sangat sebab I jarang beli barangan mahal sebegini if nak beli pun no hal problem is nak ambil keluar duit dari bank pun susah oh sayang duit kat bank duit to untuk study meh hihi .

And muka I pun ada macam-macam problem like minyak pimpless and so on . So I hope dapat menang giveaway ni and dapat cuba kekuatn miracle tab ni and berani berdiri depan orang ramai and say that 

YES I'M USING MIRACLE TAB