No life people --'

Views










Try have a look and zoom it , like bodoh kan minah ni ?

Najwa latif pun dia judge if tak suka diam-diam sudah lah yang kau bising kat wall orang tak rasa malu ke ?

Haish idiot people always do idiot stuff --'

16 comments:

Mish Apple said... [Reply to Comment]

budak nak up cepat . macam tu lah .

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@Mish AppleTo lah kn ? Mcm bodoh --'

mizawinkle said... [Reply to Comment]

Ayat dia , mcm dh nak jadi syaitan dh tgk =='

Mish Syafiqah said... [Reply to Comment]

bodoh seyh budak nie .. belagak jer lebih .. suare sedap ehh ? abeh tuh naper tak jadi penyanyi .. apalah !
hahahha.mulut tak der innsurans..minah tuh.

nasyabella said... [Reply to Comment]

Publisiti murahan la minah tu . Aish -,-

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@mizawinkleKn ? Berlagak sungguh mcm dia hebat sgt oh --'

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@Mish SyafiqahKn ? sEMATA-2 NAK SOUND KAT WALL ORG DIA BOLEH AH SURUH NYANYI HANCUR APA HAHA xD

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@nasyabellaYay right !

ny'saa farah said... [Reply to Comment]

ape kes minah tuh ? buang tebiat ke hape ?haish =='

Anith Hanisah said... [Reply to Comment]

cehh..muke mcm tapai basi pn kecoh..

Nurnadia said... [Reply to Comment]

hey perempuan ! jangan sesekali kau mengutuk HAMBA ALLAH !!! kau tahu kau ingat kau menyanyi tu hebat sangat ke hah? perempuan HOT !!!!! bajet lebih nak mengutuk HAMBA ALLAH ! WHAT THE HELL YOU !

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@ny'saa farahTah dgn dia , rasanya tak betol kot --'

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@Anith HanisahKn kn ? haha

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@NurnadiaSabar meh sabr meh :)

starcandy♥ said... [Reply to Comment]

hewhew. org cmni elok xpayah layan. buang masa.

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@starcandy♥Betol betol betol :)