1st Contest Gambar Saya Menarik!!! by Ain

Views


Syarat - syarat :
  • Mesti ada blog.
  • WAJIB follow blog Ain. Senang untuk tahu maklumat contest dari masa ke semasa.
  • Lelaki dan perempuan pon boleh join.
  • Mesti buat entry tentang "1st Contest Gambar Saya Menarik!!! by Ain".
  • Copy banner contest dan letakkan di dalam entry tersebut serta linkkan ke blog ini.
  • Suka hati lah nak letak berapa banyak gambar anda yang menarik itu. Kalau ada caption lagi bagus.
  • Tag 3 rakan blogger anda. Kalau lebih pun lagi bagus. Pastikan mereka tahu, okey!
  • Contest ini akan terbatal jika kurang daripada 20 orang.
  • Hantar link di comment box bukan di chat box.
Gambar yang dipetaruhkan ialah ,



Tujuan gambar ni I pun taktau just ingin jadikan dia random picture like snap lah muka ugly bagai semua , 

and menjadi pula random picture aku ni haha .

 Suka Suka Suka :D






Kedua gambar ni saya ingin menunjukan senyum manusia ku yang tak seberapa ini ,

manis tak manis ? #Okay geli haha xD

Tag : Nurul Atikah 
Amira
Farra

5 comments:

Ash Kyouhei said... [Reply to Comment]

saya dah tolong awak masukkan link penyertaan awak kat ruangan comment contest ni :)

sila terjah . ada tak ? :) sorry eyh .

http://ainpunyeceritalah.blogspot.com/2011/11/1st-contest-gambar-saya-menarik-by-ain.html

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@Ash KyouheiHihi ada ada thanks :)

MLSC by Rina Isa said... [Reply to Comment]

Khas buat PENCINTA HANDBAGS/FASHIONS!
Koleksi yg menarik & stylo serta tips2 berguna.

Kunjungi kami di http://mrsladysstylo.blogspot.com/

TQVM! :)

Ain Zuhairi said... [Reply to Comment]

pretty lor....
good luck k~

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@Ain ZuhairiOkay hihi :)