Contest My Blog Awesomelicious

Views

Syarat :

  • First wajib like gambar kat SINI
  • Mesti ada blog dan warganegara Malaysia
  • Wajib follow blog Tasya and Tyra untuk mengetahui perkembangan dari semasa ke semasa
  • Like page Tasya and Tyra
  • Contest ini terbuka kepada lelaki dan perempuan
  • Buad satu entry yang bertajuk "Contest My Blog Awesomelicious"
  • Ikut suka korang nak buat entry panjang or pendek . Letak banner contest . Linkkan terus ke blog Tasya (jika korang dari blog Tasya) atau Tyra (jika korang dari blog Tyra)
  • Dah buat entry ? Okay . Kalau dah , copy link tu dan pastekan link anda tersebut di RUANGAN COMMENT blog
  • Tasya (jika korang dari blog Tasya) atau Tyra (jika korang dari blog Tyra) .
  • Tag dua orang atau lebih and make sure diorang tahu .
  • Buat satu entry khas for BLOG *sunat and wajib follow and like PAGE .
  • Link http://dotdoted.blogspot.com/ tidak akan diterima

3 comments:

Tasya said... [Reply to Comment]

Thanks for join and your blog really awesomelicious <3

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@TasyaYou're welcome and thankss too :D

Syieda™ said... [Reply to Comment]

syieda dtg dr contest yg sama.. =.=

jom ke blog syieda lovestory313.blogspot.com/2011/12/contest-my-blog-awesomelicious.html