Segment review blog bersama Cc

Views

The reason saya teringin nak join segment review blog Cc ini , ada sebab tertentu yay !

Saya suka blog Cc because always she keeping update new doodles yang dilukis oleh Cc and doodles dia pun semua omey omey begitu .

Tak percaya ke ? Tengok lah banner segment dia too yang to doodles yang Cc lukis , cantik kan ? Macam dolly sungguh doodles to.

5 thing I love about her blog :
  • Blog Cc cantik sangant .
  • Blog Cc mempunyai header yang menarik .
  • Blog Cc mempunyai cursor yang omey .
  • Blog Cc mempunyai blog yang simple .
  • Blog Cc mempunyai doodles yang menarik and comel .


And boleh dikatakan every day say kunjungi update terbaru entry kat blog doodlesliciouss , memang sumpah doodles dia omey and bermakna . 
Tak payah entry yang memanjang with tulis . Just some few picture we can know what it mean :D

3 comments:

Cik Cempaka said... [Reply to Comment]

hye cynthia..

thanks for joining..

hihi...tunggu dudel untuk awak yerr =DD

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@Cik CempakaWahh dpt doodles ke ? Hihi yay .

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@Cik CempakaWahh dpt doodles ke ? Hihi yay .