NEW YEAR GIVEAWAY BY NABILAMARS AND CIK ERYN

Views

SYARAT-SYARAT :

  • Warganegara malaysia .
  • Follow blog nabilamars dan cik eryn .*WAJIB*
  • Likes fanpages nabilamars .
  • Buat satu entry tentang giveaway ni yg bertajuk "NEW YEAR GIVEAWAY BY NABILAMARS AND CIK ERYN" dalam entry tu, lekatkan banner yg comot kat atas tu dan linkkan ke blog Eryn/NabilaMars .
  • Tag sekurang-kurangnya 2 org . pasti kan mereka tahu
  • Dah siap buat entry,copy url entry tu dan pastekan di ruang komen Eryn/NabilaMars .
  • Sesiapa yang tidak memenuhi syarat-syarat diatas , tidak akan di list kan .
Tag : Nurul Atikah 
Amira
Farra

8 comments:

Eyraa :) said... [Reply to Comment]

Cynthia, macam mana nak buat sidebar mcm you ?

syamsid dhuha said... [Reply to Comment]

wow nice !!

budax gilax said... [Reply to Comment]

tag anda
http://wanisukabercerita.blogspot.com/2012/01/exclusive-giveway-by-niena-sofea.html

Firdaus® said... [Reply to Comment]

macamane nak tag ea?
nak try join juga..
btw do follow my blog~!

Firdaus® said... [Reply to Comment]

macamane nak tag ea?
nak try join juga..
btw do follow my blog~!

Niena Sofea said... [Reply to Comment]

Niena ada buat GA , lebih 51 hadiah menarik untuk dimenangi .. Jom join ! =)
http://nienasofea.blogspot.com/2012/01/exclusive-giveaway-by-niena-sofea.html

kewchik said... [Reply to Comment]

Hye , Kite dri ga yg sme . Kite dtg nk singgah blog awk yg cumel ni .

P/s : Tgah bosan .

http://kesahhyayadengansidia.blogspot.com/2012/01/new-year-giveway-by-cik-eryn-and.html

IntaNBerliaN said... [Reply to Comment]

Jemput join GA.. hadiah memang sangat2 best! 40++ pemenang yang dicari

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2012/02/intanberlians-first-giveaway.html

TQVM