Segmen:" Blogwalking dengan alya balqis studio"

Views

For more details you can click >Here<

Rules & regulation :


  • Korang copy banner kat atas ni letak dekat entri korang(kalau ada). 
  • Wajin follow blog ni Alya Balqis Studio 
  • Wajib like fanpage Alya Balqis Studio 
  • Buat entri yang bertajuk " Blogwalking dengan alya balqis studio"(tak wajib,kalau rajin) 
  • kalau yang buat @ tak buat entri sila tinggalkan link blog dan juga fanpage(kalau ada) 
  • List peserta akan dikeluarkan dan sesiapa yang dah join wajib follow @ like peserta lain juga ye.
  •  kalau boleh ajak lah seramai mana kawan anda ye. 
  • Tarikh tutup: tak tahu lagi nanti update baru ye.
Cynthia lee , xoxo


10 comments:

Nur Aliya Balqis said... [Reply to Comment]

t.kasih join..done follow,follow peserta lain ye..:-)

Miss Uni said... [Reply to Comment]

hye.. Done blogwalking n follow u. Nice blog! Dr segmen yg sama. ^^

http://kura-ku.blogspot.com/2012/12/blogwalking-dengan-alya-balqis-studio.html

✸Wanny✸ said... [Reply to Comment]

Good Luck, dari segmen yang sama :)
Dtg ke blog saya ye ^^

http://softness-self.blogspot.com/2012/12/blogwalking-dengan-alya-balqis-studio.html

Arrien ::@man!:: said... [Reply to Comment]

salam..dri segmen yg same..BW here, visit me back oke :)

http://arrienlove.blogspot.com/2012/12/blogwalking-dengan-alya-balqis-studio_22.html

nurul aljabry said... [Reply to Comment]

hye :)

done follow ur blog

http://ciknurulamirah.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-bersama-alya-balqis.html

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@Nur Aliya BalqisOkay I will :)

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@Miss UniOkay nnt ada masa I blogger walker dekat blog you eh :)

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@✸Wanny✸Okay nnt ada masa saya datang lawat blog awak jyeah :)

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@Arrien ::@man!::Okay nnt I bw balik terima kasih sbb datang blog saya :)

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@nurul aljabryTerima kasih :)