1st New Year Give Away By SD

Views
Click >here< for more information. 


Rules and regulation : 


 1. Follow blog SD  
2. Follow twitter   
3. Buat satu entri yang bertajuk "1st New Year Giveaway by SD" beserta - banner & link entri ini - tag beberapa orang blogger, tag nama oke! Contoh : ayu.. bukan " sy tag semua pembaca blogger" pastikan dorang tahu :D  
4. Follow & like semua sponsor *akan diperiksa*  
5. Tinggalkan link post GA bukan link blog.. Tinggalkan kat comment. kat Cbox TAK DITERIMA  
6. Join la dengan ikhlas. Ada yang tak nak join sebab kene like, follow tweet n blog yang banyak. SD paham camner perasaan korang. Tapi SD tak pernah merungut kalau kene buat semua ni, sebab bila kita nak buat segmen nanti. kita boleh mintak dorang sponsorkan macam yang SD Buat ni.   
7- SAPE KATE CIK SPONSOR TAKLEH JOIN. HAHA. ADA JE YANG CIK2 SPONSOR JOIN GA NI;)

Senarai hadiah click >HERE

Tag : Amirah Othman 
Nurul Shafiqah

Cynthia lee , xoxo

3 comments:

SD said... [Reply to Comment]

Hello.. thanks sebab sudi join 1st GA yg xseberapa ni.. SD follow sini.. sorry sebab baru dapat on9..

senarai peserta dah update. boleh klik sini yea
http://superdreamland.blogspot.com/2013/01/senarai-peserta.html

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@SDOkay tak apa maa and welcome :)

SD said... [Reply to Comment]

Congrats ! nama awak tersenarai dalam nama2 pemenang 1st GA by SD.. sila tuntut hadiah awak

http://superdreamland.blogspot.com/2013/01/senarai-pemenang-1st-ga-by-sd.html

Jemput join short segmen by Hawa and Mailey Jayley
http://superdreamland.blogspot.com/2013/02/short-segmen-by-hawa-mailey.html