Ina 1st Giveaway

Views

Rules and regulation :
1. Wajib buat satu entry, tulis tajuk 'Ina 1st Giveaway'.
 2. Wajib letak banner kat atas tu dan link kan ke entry ini.
 3. Wajib tag 3 blogger lain. Dan pastikan diorang tahu. *Lagi ramai lagi bagus*
 4. Wajib follow Be-Log Meow Mew
 5. Wajib like pages , follow blog sponsor *akan diperiksa* :

 p/s : untuk yang kena like semua or follow twitter too korang click >here< untuk link and follow all those proses okay ? Cause I cant mention out all.

Tag : Amirah othman : Nurul Shafiqah : Mazlan

Cynthia lee , xoxo  

5 comments:

Nik Ainaa said... [Reply to Comment]

terima kasih sudi join GA ina. nti tengk lah awk dlm kumpuln yg mna :)

http://nikainaa.blogspot.com/2013/01/senarai-peserta-ina-1st-giveaway.html

siti fatima Arifin said... [Reply to Comment]

Hello blogger...

Come from same GA. Good Luck and hapy near year.

Follow U....

http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2013/01/ina-1st-giveaway.html

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@Nik AinaaOkay ty too :)

amy sahaje said... [Reply to Comment]

hi , dari GA yang sama.
done to follow ( follower yang ke 2772) + blogwalking + comment here.
follow or comment or blogwalking me back ?

http://saytoalhamdulillah.blogspot.com/2013/01/ina-1st-giveaway.html

Nik Ainaa said... [Reply to Comment]

Hai awak! datang nak buat spotcheck peserta Ina 1st Giveaway yg telah tamat jam 12 tengah hari tadi. sila ke blog saya untuk lihat update terkini di blog saya tentang GA ini :)