Pre-Birthday Giveaway

Views

Click the banner for more information about this giveaway.



Syarat-syarat untuk join:


  • Warganegara Malaysia (owning a blog and Facebook)
  • Follow blog, like fanpage dan follow Twitter penganjur (ni tak wajib, kalau ikhlas follow ya).
  • Sertakan banner di atas dan sila back-link. 
  • Bagi yang bertanding untuk entri paling kreatif, perlu sertakan tentang INI. Kalau takde yang buat entri kreatif, hadiah tersebut tak akan diberi kepada sesiapa. Kreativiti akan dinilai melalui cara peserta promosi entri penganjur dalam entri mereka.
  • Komen di entri ini dengan letakkan URL entri (URL entri, bukan URL blog!)
  • Bagi sesiapa yang menang dan ada masalah untuk saya contact automatik akan terbatal dan hadiah akan diberi kepada orang lain. Make sure saya mudah nak contact korang nanti.
  • Nantikan pengumuman pada 09/02/12 pada pukul 9 pagi
  • Kalau peserta kurang dari 30 orang, GA akan terbatal
  • Kalau peserta lebih 50 orang, hadiah akan bertambah.

10 comments:

Fatin karmila said... [Reply to Comment]

http://fkarmilabudakminatkartun.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

Dianaa said... [Reply to Comment]

eh FD pun ada join. good luck ^^

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@DianaaGood luck too you either :)

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@Fatin karmila:D

Aimi Wardina ♥ said... [Reply to Comment]

Kak, join ni jom.

http://aimi-wardina.blogspot.com/2013/01/2nd-giveaway-by-aimi-wardina.html

Join la kalau boleh :)
*sure kak boleh menang!

Yaya NHA said... [Reply to Comment]

Dari segmen sama . Jom ke blog kitee pulak ><

http://nurhidayah-azami.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@Aimi Wardina ♥Dah join :)

NurulMirotic[NSHS] said... [Reply to Comment]

SALAM SINGGAH DARI SEGMEN YANG SAMA :)

http://nshsmirotic-bouncet.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

DONE FOLLOW YOU :) FOLLOW ME BACK OKE :)

LIKE MY PAGE TOO

www.facebook.com/NshsMiroticBlogspotDotCom

JASA DIKENANG TQ :)

NurulMirotic[NSHS] said... [Reply to Comment]

SALAM SINGGAH DARI SEGMEN YANG SAMA :)

http://nshsmirotic-bouncet.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

DONE FOLLOW YOU :) FOLLOW ME BACK OKE :)

LIKE MY PAGE TOO

www.facebook.com/NshsMiroticBlogspotDotCom

JASA DIKENANG TQ :)

Iema Gurlz said... [Reply to Comment]

hye...
dtg dr GA yg same
meh singgah blog iema pulax
http://iema90.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html