Experience Giveaway By Miya & Syara

Views

Click >here< too know more information about this experence giveaway by Miya & Syara

  • Mestilah ada blog 




  • Like Fanpage Syara dan Miya * ada di bahagian sponsor*


  • Tampal banner yang mintak kaki korang tu dan backlinkkan ke blog syara kalau daripada blog syara dan kalau daripada blog Miya backlink ke blog Miya dan tuliskan quotes untuk kawan korang. Nak cerita? pun boleh. Letak satu gambar kawan korang. Letak gambar yang sweet2 sikit.


  • Tag minimum 3 orang. Tag lagi ramai lagi bagus. Siapa tag paling banyak akan dapat hadiah daripada syara.


  • follow semua sponsor sebab akan dicheck


  • hantarkan link korang sama ada kepada syara atau Miya. Kalau jumpa entry ni dekat Miya backlinks kat Miya, Kalau jumpa daripada syara, backlinks kepada syara :D







My best crazy friend at school , tanpa mereka tidak adalah kegembiran dari muka ku.

Tanpa mereka tidak lah wujudnya perkataan "Friends" di hidup ku !

Tanpa mereka tidak lah wujudnya perkataan "Gembira" di hidup ku !

Disebabkan oleh mereka tidak lah wujudnya perkataan "Sedih" dalam hidup ku !

Disebabkan oleh mereka tidak lah wujudnya perkataan " Nangis" dalam hidup ku !

Dear friend , I honestly dont know what I would do without you <3

Tag : Amira Othman
Siti haidah