Mira's Mini Giveaway"

Views

Click >here< too join this mini giveaway ! 

Follow this rules ♥Follower of my blog "Miss Rainbow"♥Like this page : IZUMI SHOP ♥Make an entry about "Mira's Mini Giveaway"   -make a few words-♥Put the banner and link it to my blog ♥Finish? leave your link at this entry comment ♥Don't forget to include on how can i contact you if you win it





Bukan ke cute semua kraf tangan di atas ? Eeeeee geram sahaja bila tengok teringin sangat nak kraf tangan macam too . Orang yang mempunyai bakat sahaja mampu buat semua ni. Before this I pernah try juga nak buat kraf tangan macam ni nak buat couple keychain *kononnya* tapi failed . Hahaha


For couple kraf tangan di atas ni memang sesuai untuk couple couple alaaa cute mutie sahaja kan kraf tangan too ? 


Okay the first thing I saw this I WAS LIKE OMG !!! 

PANDA

I memang peminat setia panda cuteeee sangat sanga so bile buka fans page IZUMI SHOP  The first thing I was like PANDAAAAAA !


Okay nutellaaa siapa tak suka nutellaaa right ? My fav all day pagi wajib petang wajib malam lagi bertambah wajib *OvercynthiaNi*

So a short shout out for this fans page kalau berminat nak order boleh ke

Izumi Shop for place your order at there ! 








1 comment:

mazni said... [Reply to Comment]
This comment has been removed by a blog administrator.