Segmen Saya Nak Menang Hadiah Dan Dibloglist

Views



SYARAT-SYARAT

  • 1) Follow blog ni dan like pages
  • 2) Like pages semua sponsor
  • 3) Buat satu entry dan tepek banner kat atas dan link kan ke entry blog ni
  • 4) Letak link blog ini dalam bloglist korang*kalau umum pemenang nanti senang korang nak tahu kan?*
  • 5) TAMAT 20 /4/2013*kalau ramai yang join akan ditamatkan awal*
  • 6) Copy paste je senarai hadiah dan segmen ini ditaja tu ya=)



SENARAI HADIAH

  • VOUCER TIKET WAYANG X 2 ORANG*tajuk ikut suke korang*
  • Kardigan X 2
  • Legging X 2
  • Tony Moly Tint X 2
  • Topup RM5 X 1
  • Manicure Set X 2
  • Bloglist oleh aku sendiri X 10



PEMBAHAGIAN HADIAH

TOP REFFRAL: BOLEH PILIH DUA HADIAH*akan diberitahu awal*
RANDOM: SATU HADIAH SORANG

SENARAI PESERTA*akan diupdate dari semasa ke semasa*