Sponer contest yang tidak bertanggungjawab

Views


Hello guys so you saw my title right ? 

Okay ni yang nak geram ni , so far ni I ada menang contest dalam 4 or 5 segmen dengan contest but bilaaaa inbox sponser contest tersebut untuk tuntut hadiah apa pun tak ada . Macam apa lagi !

Janji nak pos bagai lah bla bla bla but bilaa tanya balik busy lah what laa !

Bukan kata kita ni kedekut hadiah ke apa but hadiah yang kita menang dalam contest too memang hak kitaaa , kita update entry bagai follow sponser siap share bagai but end up we get nothing ? Adil ke guys ?

Kepada blogger yang lain mesti hadapai masalah yang same , bila join contest tuntun hadiah dekat facebook or blog bagai apa pun tak dapat reply daripada mereka. Setakat ni I join contest giveaway bagai bila tuntut bagi link semua diape buka but buat dont know , reply apa pun tak dapat daripada mereka.

Macam apa lagi !

If you're trying too be a sponser on a giveaway contest makesure you're serious or not nanti winner giveaway contest tersebut juga lah rugi dan bagi mereka sangat tidak adil .Sebab oh bila join giveaway korang tolong promot follower meningkat end up apa pun tak dapat begitu lah iyaa ?

So please guys kepada blogger lain yang baca entry ni bagai tolong jadi orang yang jujur dan tepati janji yang ditetapikan di syarat syarat tersebut !

4 comments:

combi said... [Reply to Comment]

mmg geram kalau yg camni..smata2 nk naikkan visitor shop..

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@combiMcm apa saja penat kami promot bagai end up apa pn tk dpt erggg !

McNa said... [Reply to Comment]

sy jadi sponsor,tp pemenang tak bg detail.. so xtahu nk bagi sapa hadiah nie..

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@McNaSimpan sndiri laaaa haha but ni I update entry about sponser yg tk bertanggungjawab nak follower bnyk but bila pemenangan bg detail didn't get any respon hmm