1st Double Giveaway by AinMfna

Views

Rules and regulation : - 
  • 1. Follow blog Ain & like fanpage Ain     
  •  Klik sini | sini * sampai habis loading . Harap jujur *
  • Berwarganegara Malaysia 
  • Follow dan like semua sponsor , diorang yang akan bagi hadiah :) 
  • Buat satu entry yang bertajuk ' 1st Double Giveaway by AinMfna ' .
  • Tempek banner atas tu dan backlink semula ke entry ini . 
  • Dalam entry itu , letakkan BANNER blog korang . Wajib ke ? Of course ! Yang  menang Ain akan letak banner dia di ruangan exchange Ain . Yang takdak banner pun boleh join , jangan risau :)       
  • Drop LINK ENTRY korang di entry ini sahaja ! * TEMPAT LAIN TIDAK AKAN DILAYAN
  • Semua sponsor di sini merupakan yang terpilih , tahniah ye . Maaf kepada yang lain  nanti Ain nak buat Mini Segmen , Ain akan cari korang ! KISS :*
  • Hadiah memang macam keperempuanan , tapi boleh bagi dekat mak , adik , kakak  atau mak cik korang kan ? * wink wink *
My banner : 

6 comments:

Ain Mfna , said... [Reply to Comment]

thankyou sudi join 1st giveaway Ain . Senarai peserta dh diupdate , btw promote utk top referral , hdiah mnarik mnanti :D

http://dakwahmahabbah.blogspot.com/2013/04/senarai-peserta-1st-double-giveaway-by.html

Jemput join sini pulak ^^

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=643502998998538&set=a.438969746118532.120636.366718750010299&type=1&theater

Cynthia Lee said... [Reply to Comment]

@Ain Mfna ,Okay I will :D

iu-hazirah said... [Reply to Comment]

dari GA yang sama
good luck

http://www.iuzira.com/2013/05/1st-double-giveaway-by-ainmfna.html

Cynthia Lee said... [Reply to Comment]

@iu-hazirahThanks :D

Halimaton Saadiah said... [Reply to Comment]
This comment has been removed by a blog administrator.
Cynthia Lee said... [Reply to Comment]
This comment has been removed by the author.