Simple GiveAway 3 Hari Bersama Blog Madah Cinta

Views

Click the banner too join this giveaway !

Syarat-syarat penyertaan

  • Follow belog cik akak SINI & belog sponser SINI
  • Bagi yang sudah follow...boleh abaikan button followers tu
  • Add Google + Followers cik akak tu....ikhlas tau...Allah maha melihat bila anda tak ikhlas...hihi
  • Add Google + Followers sponser tu dan Likes Fanpage SINI....ikhlas tau...Allah maha melihat bila anda tak ikhlas...hihi
  • Letak tajuk " Simple GiveAway 3 Hari Bersama Blog Madah Cinta " ***Peringatan tajuk yang menyimpang dari tajuk cik akak tak akan dilayan sama sekali..
  • entri korang boleh buat yang korang suka, tak pun copy & paste je entri nie dalam kotak entri anda...Senang je kan..tak perlu nak taip dan apa-apa lagi kan
  • Tag dua orang...pastikan mereka tahu..wajib tau
  • Akhir sekali tinggal link kat dalam kotak komen.....kat cbox cik akak tak layan sama sekali...harap maaf
  • Hanya terbuka kepada Blogger Malaysia sahaja.

10 comments:

Noor Najwa said... [Reply to Comment]

singgah dri segmen yg sama.. blogwalking sambil follow bg yg belum..

http://muslimahsejati96.blogspot.com/2013/06/simple-giveaway-3-hari-bersama-blog.html

ejulz said... [Reply to Comment]

GUd luck.. singgah dari segmen yg sama.. :)

Teruskan berdoa utk sahabat saya ni k.. tq..

http://kampung-kameq.blogspot.com/2013/06/doakan-untuk-dia.html

Laman Sis Nurul said... [Reply to Comment]

Done follow.. Datang drpd segmen yg sama d blog cik akak.. Blogwalking utk mnambah kenalan.. kalau sudi, follow blik ye.. Salam perkenalan.. Goodluck dlm bersegmen.. http://sisnurul92.blogspot.com/2013/06/simple-giveaway-3-hari-bersama-blog.html

Cynthia Lee said... [Reply to Comment]

@Noor NajwaThanks for comment will visit yours back :D

Cynthia Lee said... [Reply to Comment]

@ejulzThanks for coming , :D

Cynthia Lee said... [Reply to Comment]

@Laman Sis NuruloKAY NNT WILL VISIT YOURS back :D

azifah yazid said... [Reply to Comment]

dari GA cik akak :)

http://www.geeazielove4eva.my/2013/06/simple-giveaway-3-hari-bersama-blog.html

Cynthia Lee said... [Reply to Comment]

@azifah yazidThanks for coming :D

Nao Mei said... [Reply to Comment]

Tahniah anda menang lagi


http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/06/pemenang-simple-giveaway-3-hari-bersama.html

Cynthia Lee said... [Reply to Comment]

@Nao MeiWah yeke ? Oh gosh hihi :D