Bodoh -,-

Views
Tah manusia mana yang tak ada kerja sangat text aku dengan ayat yang sungguh bodoh.Tadi dia text aku and he write " helo syg,esok abg sudah nak btolak,abg telah tinggal msj gmbr utk syg " and I just like what the hell is going on here -,- .

Hari to pernah lagi suruh aku send gambar pepek aku.Macam bodoh ah kau ni tertiba suruh aku send gambar pepek aku kat kau.Ni pe ambil ah dekat pepek mak kau serius hang ni memamg terbodoh aku tak sebar jew number kau sebab aku ada hati perut lagi.Today Aku sebar last number kau lain kali FULL NUMBER KAU AKU SEBAR -,-

No comments: