Al poyo larr :P

Views


Okay today post nampak kan kata atas ? Tak nampak sah sah korang dah buta tak pun rabun :P joke * .Okay why tertiba nak kata ayat POYO ni ? Mesti otak korang fikir alah kita faham lah apa maksud poyo to.Ehh , sabar sabar ni cik tak habis cakap lagi so otak to jangan keluar macam-macam tanda soalan .


"A.ah mamat to poyo lah,buat baik pulak dia ni POYO LARRRRR " Adakah kita memandang seorang yang baik or skema sebagai POYO ? For me tak lah dia poyo dia punya pasal lah bukan kaitan dengan I pun :P .Mungkin anda rasa zaman remaja macam dalam umur kita ni sepatutnya buat lah sesuatu yang boleh melambangkan diri itu sebagai " REMAJA " .


Remaja tidak suka jadi SKEMA . Apa maksud itu SKEMA ? Alah skema yang pakai tie tinggi sampai tekak,and seluar masuk dalama and rambut sikat ketepi to hah to lah SKEMA ( Tengah merepek I :P ) Kalau mengikut definisi remaja . Skema itu adalah mengikut semua peraturan sekolah or bulat-bulat . Remaja tidak suka kelihataan macam orang dewasa tapi remaja suka kelihataan COOL and SMART , betol tak betol tak ? Sebab aku pun macam to :P .


Hidup harus lah COOL ? Betol ke ? Haha I rasa itu betol but bukan kesemuan suasana harus kelihataan cool.Perkataan COOL ni adalah moto kehidupan bagi remaja.Sebab apa ? Sebab apa yang kita buat mesti lah COOL. Contohnya jalan pun COOL,Pakai baju pun COOL, Lari pun COOL,even kawan pun kena cari yang COOL baru rasa sendiri di pandangkan betol tak ? Hah tahu sangat otak manusia ni :P Kenapa dalam kehidupan ni ada orang rasa diri hidup dalam keadaan yang cool and best,ada yang rasa dirinya hidup di keadaan yang tak cool and tak best ? Alah haish, Pilihan di tangan kita,Kalau kita mahu diri kita rasa best hah kita buat lah diri kita rasa best.Kalau kita harap keadaan bertukar jadi best or cool sampai bila-bila pun kita akan rasa tak best. :D


So hidup ni harus lah relex and enjoy but jangan terlebih pulak nanti jadi lain cerita hah tak tahu ohhh saya.Study diutamakan tahu :D byebye XOXO


No comments: