Hargai lah benda di sekeliling kita.

Views
Okay about today post nampak kan title kat atas to ? If tak nampak memang sah you dah buta :P joke* .Okay why tertiba nak post benda yang ada kaitan dengan sekiling kita ? Okay sebab tadi kan aku tengok channel bersamumu to . Hah serious agak sedih bila tengok benda or haiwan terbiar and nobody go and have a care or see it . Its really a suck and sad for me . Why manusia nak buang binatang ? Jangan kata kuching even anjing or hamster pun nak buang . Sebab apa diape buat haiwan ? Sebab binatang rajin beroman so babyy banyak rasa rimas kan kan kan ? Hah tahu sangat otak manusia ni.


Hargai lah benda yang ada di sekiling kita jangan kata haiwan even family and friends or somebody that care about you . For what they do this all ? Cause they care about you same goes you have tO care about them to .


Manusia ni if kawan memilih dalam segi paras muka and harta semua ni tak berguna . Memang syok lah kan kawan dengan budak howt stuff ni right ? Rasa sendiri di hargai di sayangi oleh orang lain , but it's stand longer ? I don't think it's babe. Please think twise before you been a friend with someone. Semua itu tak akan membawa ke kubur lah beb .


Okay lah story saya pun setakat sini lah malas nak story banyak-banyak nanti out topik lak :P Okay byebye XOXO

No comments: