Budak sekolah aku bajet up -,-

Views
Okay nampak kan title hari ni apa dia ? So no need to let me tell you more and more about what I mean . Aku memang meluat ahh dengan budak sekolah form2 ni . Memang bajet gila lah weyhhh, baru form2 nak buat syok nak menjerit satu sekolah serupa dia hot stuff padahal budak form2 je pun -,- . Haha memang poyo lah weyhh.
Budak form2 leklah lah sikit jangan lah buat senior korang ni hate kat korang ni.I rasa mesti banyak orang hate kud yang budak from2 buat syok semua ni . Memang meluat teramat lah weyhh minah gedik.


AMARAN : just be your own.Tak payah nak kerja howt dekat sekolah to :D

No comments: