April 16 2011

Views
In Malay post okay ? Sorry guys :)


Okay guys today memang sempoi habis time hangout with kawan yang kenal dekat facebook. Dulu alah hai kenal dalam facebook chat chat wall wall semua tak pernah lagi face to face right ? So today actually I bukan plan apa pun nak meet siapa. I just plan nak meet Nana and Sarah. I pun ada lah hang with sarah and nana sat ada juga snap picture semua siap I mrajok dpn sarah.Malu ah merajok dpn dia haha . but tah wujud mn mcm satu dunia akan tahu aku hangout esok. So ada lah juga kata nak meet right so meet lah begitu. First-2 ingatkan tak ada topik apa semua mcm boredom. Last last minutes by minutes mmg dh kegilaan ku terserah.

Sanggup tahu aku turun jusco lepas main bowling semata-2 nak meet dia orang even badan aku dok letih, lenguh and busuk sanggup tahu berkorban ( terharu tak kawan ? mcm lah aku ni hot sgt haha :P ) . but mmg seriously the best day ever lah today.

Than kita pun jalan-2 sat than pergi lepal dkt foorcort serupa foorcort to bapak kita yang beli. 3 or 4 meja kita booking siap-2 haha kesian yg nk ddk tak dpt ddk. Yg min to ajar dok tepi I tak nk kata tak ada kwn semua tpi sembang juga err ada juga jumpa anna sat tpi dia dgn kwn dia so kita lepak sekali pun sat lah bkn lama dia ajr overnight umuh dia but mls lah baju tak bwa kang spander dgn bra pun nk pinjam mcm hari to AHAHHAHAHHHA -,-

Haha than lepas lepak dkt foodcort okay chouw kim ajar tengok wayang so tengok lah kan I ajar min I kata I berlanja dia nasib dia ikut if tak boredom I boleh jadi tahu. Haha so I dengan kim naik pergi panggung wayang so I pun dgn kim tengok time lah first-2 nak tgk carton. Yg mamat semua kata mcm childish whatever lah. Than tengok ghost stroy.Cerita melayu lak pelik kud haha. tengok movie sengjekala.bukn best pun haha xD

Than dah habis tgk wayang semua kita belah pergi KFC turun-2 cewah nmpak ekal azam naim and siapa lgi ku tak ingat rosley tah pergi mn byang hidung tak nmpk. So pergi mkn KFC semua kita slmaber jah ambil meja cantum mcm to serupa dkt kdai mamak orh dok tgk malu ahh kita haha. Than I pun dah fedup letih gila badan so my dad pun dah smpai apa lgi chouw ahh right. I salam semua org kat situ than chouw begitu saja. Guys as you know ILOVEYOUGUYSDAMNMUCH.

Berikut adalah gmbr-2 tersebut I didn't own this photo okay :) Izzaty and eszat kud yg snap kan kebykan lah.


Marina Izzaty Nadia. Semua comel I the most ugly.



Sitution at KFC :P


Me and rara just ignore my face. I tak secantik mcm rasa :)

Okay still ada banyak lagi but malas lah nk update panjang-2 bukan korang rajin baca :P




No comments: