Moody day.

Views

Okay baru lepas hangout mmg best lah right sebab nampak ramai org hari ni so mmg syok gila habis cewah :P But pling ku tak suka just today I agak moody lah sejak I balik dari summit terus nak pergi jusco maybe cause rambut I kena hujan and apa pun tak jadi,rambut pun dah mcm chicken hair dah and I juga agak letih hari ni lepas habis main bowling badan lenguh habis semua. Mmg dah rasa berat and malas nak bercakap banyak semua. I hari ni dkt jusco tak lah segila mcm dlu I dkt jusco haha.

But sorry guys time keluar wayang I terus jadi frus lah tah why jadi mcm ni hmm.
But ada juga yg tak dpt meet even kita dah plan siap-2 mmg nak meet but tak dpt. Maybe tak ada jodoh for today meeting. Maybe next time we can meet all together :) Iloveyouguysdamnmuch :)

No comments: